Gyakori kérdések

Mit hozzál magaddal?

A játékhoz megfigyelőképesség, logika és a feladatok közös megoldása szükséges, ezért alkalmas csapatépítési programként is. A szabadulószobában nincs szükséged telefonra, szerszámra, lámpára. A csapatok a játék előtt általuk zárható szekrénybe helyezhetik a táskákat és a lenémított telefonokat.

Milyen ruházattal készülj?

Kényelmes, hétköznapi ruházat elegendő. A játék során nem leszel koszos, nincs nehéz, fizikai aktivitást igénylő feladat.

Mennyi ideig tart?

60 perc áll rendelkezésre a kijutásra. Amennyiben nem sikerülne, akkor a játékmester útmutatásával rálelhetsz a megoldásra. Nincs gond, ha kicsit tovább leszel bent.

Ki nyújt segítséget, ha a játék során elakadsz?

A játékmester a játék előtt tájékoztat a szükséges információkról és a játék során folyamatosan figyel rád, kérdés esetén azonnal kapcsolatba tudsz vele lépni és tud támogatást nyújtani.

Ijesztő, rémísztő rész van-e?

Nincs, ezért nyugodtan jöhetnek a gyerekek is 12 éves kortól. 16 évnél fiatalabbak csak felnőtt kísérettel látogathatják a kalandszobát. A játékban mindenki csak saját felelősségére vehet részt. Nem vehetnek részt az alkoholos vagy kábítószer befolyásoltsága alatt álló személyek.

Kutyát, macskát hozhatsz-e?

A szabadulószobába tilos állatokat bevinni. Lesz éppen elég feladat, amire lehet figyelni.

Mikor érkezz meg?

Javasolt a játék kezdése előtt 10 perccel korábban érkezni.

Hogyan lehet jelentkezni a játékra?

Előzetesen, telefonon történő foglalással.

Hány fő vehet részt egyszerre a játékban?

A szabadulószoba 2-5 fős csapatok számára ideális. Az alsó korhatár 12 év, felső korhatár nincs. 16 évnél fiatalabbak csak felnőtt kísérettel látogathatják a kalandszobát.

Mennyibe kerül az 1 órás játék?

6.000 Ft/csapat (létszámtól függetlenül)

Hogyan lehet fizetni?

Készpénzzel a helyszínen.

Egyedi kérés lehet a lefoglalt játékkal kapcsolatban?

Amennyiben ajándékba szeretnéd adni a játékfoglalást, akkor küldünk róla kupont. Különleges alkalomra (pl. lánykérés, lánybúcsú, legénybúcsú, szülinap) vagy csapatépítési céllal van lehetőség egyedi programkiegészítésre (pl. kolbászkóstolás), akár a kalandszobában meglepetés elrejtésére.